Cabral


	Cabral

De la emisiunile prezentate de mine am avut intotdeauna o pretentie clara: aceea ca oamenii care le urmaresc sa se simta bine, sa se distreze, sa rada din plin. Intr-o lume trista, fiecare zambet este important! Asa ca Traieste-ti vara va fi o emisiune de vara, relaxanta, vesela, cu invitati multi, o emisiune de vacanta care va vorbi despre vacanta, cu toate lucrurile incluse in ea… plaja, femei frumoase si barbati bine, sporturi extreme, party-uri, gadgeturi si jocuri de apa si nisip, toate intr-o avalansa de buna dispozitie!

Adauga comentariu:

Badulescu Gheorghe (2014-08-26 10:28:14)
Buna ziua, domnule Cabral ! Vă scriu cu toata încrederea , cunoscâdu-vă obiectivitatea si seriozitatatea de care dati dovadă precum si faptul ca sunteti un om instruit, cult, spontan si intelligent ! Domnule Cabral, sunt oameni care si-au folosit cu disperare singura lor bogăţie, cultura generala, inteligenţa, harul, talentul si inspiratia, pentru a concura si a obţine mia de euro pusă zilnic in joc, amăgindu-se in fiece azi, că în sfârşit va veni poate si rândul lor. Domnule Cabral, cine jurizeaza acest concurs,( cel premiat cu o mie euro !) cine alege răspunsurile cele mai originale, mai amuzante, mai hazlii si mai inspirate. Probabil cineva cu adevărat calificat în aşa ceva, cu o cultură vastă si gusturi estetice, artistice si literare, desăvârşite ! Probabil cineva inteligent, care chiar se prinde de umorul vreunui răspuns! Ştiţi de ce vă întreb ? Noi, cei care trimitem raspunsurile, ştim, normal, ce răspunsuri vă scriem şi auzim dezamăgiţi calitatea şi “performanţa” răspunsurilor care au fost alese ! Ştim că aveţi multe alte atribuţii si sarcini pentru pregătirea fiecarii ediţii a acestei emisiuni, dar va rugăm, totuşi, făceţi-vă timp si aruncati o privire si pe răspunsurile noastre, pline de speranţă, ca să existe măcar sentimentul că cel care câştiga mia de euro , a dat dovadă cu adevarat de inspiraţie, creativitate, har si originalitate, cum zice si cerinta din genericul emisiunii. Domnule Cabral, onorati acest concurs, cu implicarea dumneavoastra în evaluarea raspunsurilor primite, măcar si pentru puţinele zile estivale care au mai ramas pentru aceasta emisiune, de altfel, o emisiune minunată, în care dumneavoastra, amândoi vă puneţi amprenta ! Vă mulţumim pentru răbdarea de a citi aceste rânduri ! Succes si spor in toate ! Cu stima, Bădulescu Gheorghe !
Rosse-Mary (2014-08-25 11:22:14)
Buna dimineata dle Cabral! In emisiunea dumneavoastra TRAIESTE-TI VARA, fiind invitata Andreea Marin, am aflat de proiectele dansei. Cu multa dezamagire va scriu ca nu reusesc sa o contactez in niciun fel. Toate caile de comunicare puse la dispozitia cetatenilor si facute publice in emisiunea dvs. nu sunt functionale. A fost o gluma sau doar de imagine s-au spus lucrurile acelea? Am mare nevoie de ajutorul dansei pentru sora mea geamana. Cu speranta ca nu ma lasati in aceasta dilema, va multumesc anticipat! Cu respect Rosse-Mary
marius (2014-08-14 18:16:57)
ai un exemplu linga tine. laura.
marius (2014-08-14 17:53:01)
cabral esti om in toata firea, uitate si tu la panaramele alea din spatele tau la emisiune. ce dracu ai facut rampa de lansare pt. parasute? alege si tu fete frumoase, bune nu manelistele alea. 2-3 bune si frumoase decit panaramele alea.fa o selectie ce dracu.
sava dan corneliu (2014-08-06 18:59:10)
Daca tot pot sa-l duc pe What`s Up unde vreau,l-as duce la Moscova sa bea un sprit cu president Putin la o partida de ruleta ruseasca...cred ca nu ne mai intrebam si cine ar castiga...eu sunt convins ca l-as aduce si inapoi pt emisiunea de maine...see you...