Stiri

George Buhnici si invitatul sau, Oase, campionul Romaniei la kendama, dau testul... melcului, sambata, la iLikeIT! 04 Mai 2017, 15:47 / 0 comentarii

George Buhnici si invitatul sau, Oase, campionul Romaniei la kendama, dau testul... melcului, sambata, la iLikeIT!

Sambata aceasta, de la ora 10:00, la iLikeIT, George Buhnici si invitatul sau, Oase, campionul Romaniei la kendama, dau testul... melcului. Cele mai spectaculoase miscari, executate cu ajutorul jucariei momentului, sunt capturate in slow-motion. 

Sambata, la iLikeIT, amiralii producatorilor de telefoane mobile dau testul suprem! 21 Aprilie 2017, 10:09 / 0 comentarii

Sambata, la iLikeIT, amiralii producatorilor de telefoane mobile dau testul suprem!

Sambata dimineata, de la ora 10:00, la iLikeIT, amiralii producatorilor de telefoane mobile dau testul suprem! George Buhnici si Marian Andrei aduc cele mai tari dispozitive ale momentului, pentru o confruntare de neratat. Noile Galaxy S8, HRC, Huawei sau LG se bat in pixeli, inci, miliAmperi/h si memorii. 


	iLikeIT calatoreste cu viteza sunetului in Silicon Valey
07 Aprilie 2017, 13:21 / 0 comentarii

iLikeIT calatoreste cu viteza sunetului in Silicon Valey

Sambata, de la ora 10:00, la Pro TV, George Buhnici ii invata pe cei de acasa cum sa isi transforme sufrageria intr-o mica sala de concerte. Daca in editile trecute telespectatorii au aflat cum sa isi duca telelevizoarele la un alt nivel, de data aceasta, studioul iLikeIT se va umple de dispozitive care redau sunetul in conditii impresionante. Soundbar-uri, boxe de inalta fidelitate sau special gandite pentru incaperi de apartament, toate vor fi testate de George si invitatul sau.

Romanca de la NASA explica ce inseamna democratizarea spatiului cosmic la iLikeIT 17 Martie 2017, 11:50 / 0 comentarii

Romanca de la NASA explica ce inseamna democratizarea spatiului cosmic la iLikeIT

Sambata dimineata, la iLikeIT, George Buhnici si Marian Andrei stau de vorba cu Ioana Cozmuta. Cercetator roman si angajata a NASA, Ioana are o sarcina de serviciu sensibila:  democratizarea spatiului cosmic. 

	Editia iLikeIT de sambata vine cu o mostra de...viitor!
09 Martie 2017, 14:23 / 0 comentarii

Editia iLikeIT de sambata vine cu o mostra de...viitor!

Proaspat intorsi de la Mobile World Congress, cu imaginatia plutind si cu toate cardurile de memorie pline, George Buhnici si Marian Andrei aduc in editia iLikeIT de sambata, de la ora 10:00, o mostra de viitor din Las Vegas si Barcelona!

George Buhnici prezinta sambata, la iLikeIT, gadgeturile gandite special pentru gamerii cu stare! 24 Februarie 2017, 12:07 / 0 comentarii

George Buhnici prezinta sambata, la iLikeIT, gadgeturile gandite special pentru gamerii cu stare!

Romanii au doua obsesii cand vine vorba despre tehnologie: smartphones si laptopuri, iar 2017 vine cu dispozitive interesante, la preturi surprinzatoare.


	George Buhnici va vorbi despre realitatea virtuala, inteligenta artificiala si masini autonome in noul sezon iLikeIT!
16 Februarie 2017, 11:56 / 0 comentarii

George Buhnici va vorbi despre realitatea virtuala, inteligenta artificiala si masini autonome in noul sezon iLikeIT!

iLikeIT revine la Pro TV sambata, 18 februarie, de la ora 10:00! Sezonul cu numarul opt al emisiunii incepe in forta! Realitatea virtuala, realitatea augmentata, inteligenta artificiala, masinile autonome si casele inteligente se numara printre temele de discutie dezvoltate de echipa emisiunii iLikeIT in urmatoarele saptamani. 


	Mikey Has, milionar in fani, vine sambata la iLikeIT
11 Noiembrie 2016, 14:59 / 0 comentarii

Mikey Has, milionar in fani, vine sambata la iLikeIT

Sambata dimineata, la iLikeIT, George Buhnici il are invitat pe Mihai Holhos - Mikey Has, primul roman creator de continut online cu peste un milion de abonati pe YouTUBE. El a fost rasplatit de Google cu Butonul de Aur – distinctie acordata “milionarilor” in fani si ne va povesti totul despre fenomenul video online, in plina amploare si in Romania.