Stiri


	Editia iLikeIT de sambata vine cu o mostra de...viitor!
09 Martie 2017, 14:23 / 0 comentarii

Editia iLikeIT de sambata vine cu o mostra de...viitor!

Proaspat intorsi de la Mobile World Congress, cu imaginatia plutind si cu toate cardurile de memorie pline, George Buhnici si Marian Andrei aduc in editia iLikeIT de sambata, de la ora 10:00, o mostra de viitor din Las Vegas si Barcelona!

George Buhnici prezinta sambata, la iLikeIT, gadgeturile gandite special pentru gamerii cu stare! 24 Februarie 2017, 12:07 / 0 comentarii

George Buhnici prezinta sambata, la iLikeIT, gadgeturile gandite special pentru gamerii cu stare!

Romanii au doua obsesii cand vine vorba despre tehnologie: smartphones si laptopuri, iar 2017 vine cu dispozitive interesante, la preturi surprinzatoare.


	George Buhnici va vorbi despre realitatea virtuala, inteligenta artificiala si masini autonome in noul sezon iLikeIT!
16 Februarie 2017, 11:56 / 0 comentarii

George Buhnici va vorbi despre realitatea virtuala, inteligenta artificiala si masini autonome in noul sezon iLikeIT!

iLikeIT revine la Pro TV sambata, 18 februarie, de la ora 10:00! Sezonul cu numarul opt al emisiunii incepe in forta! Realitatea virtuala, realitatea augmentata, inteligenta artificiala, masinile autonome si casele inteligente se numara printre temele de discutie dezvoltate de echipa emisiunii iLikeIT in urmatoarele saptamani. 


	Mikey Has, milionar in fani, vine sambata la iLikeIT
11 Noiembrie 2016, 14:59 / 0 comentarii

Mikey Has, milionar in fani, vine sambata la iLikeIT

Sambata dimineata, la iLikeIT, George Buhnici il are invitat pe Mihai Holhos - Mikey Has, primul roman creator de continut online cu peste un milion de abonati pe YouTUBE. El a fost rasplatit de Google cu Butonul de Aur – distinctie acordata “milionarilor” in fani si ne va povesti totul despre fenomenul video online, in plina amploare si in Romania.

Matei Dima (Bromania) vine sambata la iLikeIT pentru a impartasi secretul sau de 1 milion de like-uri! 28 Octombrie 2016, 14:00 / 0 comentarii

Matei Dima (Bromania) vine sambata la iLikeIT pentru a impartasi secretul sau de 1 milion de like-uri!

Sambata dimineata, imediat dupa Stirile Pro TV, iLikeIT aduce in studio un creator de continut digital extrem de apreciat in Romania! 


	Noi aspecte ale realitatii augmentate vor fi prezentate sambata dimineata, in iLikeIT!
21 Octombrie 2016, 13:21 / 0 comentarii

Noi aspecte ale realitatii augmentate vor fi prezentate sambata dimineata, in iLikeIT!

Sambata dimineata, imediat dupa Stirile Pro TV, iLikeIT aduce in studio un astronaut, un dansator si cateva animale, dar si o repriza de shooting de roboti ascunsi in videowall. Desigur, este vorba despre realitatea virtuala, aflata deja de 5 ani sub lupa echipei iLikeIT.


	Realitatea virtuala revine la iLikeIT! Sambata, de la 10:00, numai la Pro TV
27 Mai 2016, 11:21 / 0 comentarii

Realitatea virtuala revine la iLikeIT! Sambata, de la 10:00, numai la Pro TV

Sambata dimineata, de la ora 10:00, iLikeIT imbina armonios realitatea in care traim cu cea pe care o putem dezvolta cu ajutorul tehnologiei cotidiene. Editia va prezenta telespectatorilor o serie de experimente care vor cuprinde tururi virtuale, dar si sesiuni de filmat, fotografiat si scanat. Totul in 360 de grade. Cele mai tari tehnologii ale momentului sunt puse la treaba in studioul iLikeIT: 3D selfie, VR si Oculus sunt doar cateva dintre ele.

iLikeIT prezinta sambata smartphone-uri de ultima generatie dotate cu camere foto extrem de performante 15 Aprilie 2016, 12:19 / 0 comentarii

iLikeIT prezinta sambata smartphone-uri de ultima generatie dotate cu camere foto extrem de performante

Bucuresti, 15 aprilie – Sambata dimineata, imediat dupa Stirile PRO TV, iLikeIT prezinta telespectatorilor cele mai performante smartphone-uri ale momentului din punct de vedere al camerei foto! Samsung Galaxy S7, LG G5, iPhone SE, HTC One M10, Huawei P9, Blackberry Priv si Sony X vor fi analizate si puse la treaba de catre George Buhnici si invitatii sai.
iLikeIT prezinta sambata un interviu cu Jimmy Wales despre succesul si secretele Wikipedia 24 Martie 2016, 14:06 / 0 comentarii

iLikeIT prezinta sambata un interviu cu Jimmy Wales despre succesul si secretele Wikipedia

Sambata dimineata, de la ora 10:00, iLikeIT va analiza cea mai noua lansare a celor de la Apple: iPhone SE. Noul terminal este un iPhone 5 renascut, cu display de numai... 4 inch. Editia va aduce si informatii despre alternativele iPad Pro, produs destinat zonei de productivitate, dar si despre noile versiuni de curele ale Apple Watch.