Stiri

iLikeIT iti prezinta sambata lectiile de chitara fara profesor! 03 Decembrie 2015, 15:38 / 0 comentarii

iLikeIT iti prezinta sambata lectiile de chitara fara profesor!

Sambata dimineata, iLikeIT iti arata calea succesului in muzica! Poti ajunge rapid un chitarist priceput cu ajutorul unei console de gaming si al unui calculator. 

Cele mai tari ceasuri inteligente vin sambata, la iLikeIT 13 Noiembrie 2015, 14:28 / 0 comentarii

Cele mai tari ceasuri inteligente vin sambata, la iLikeIT

Sambata dimineata, dupa Stirile PRO TV, George Buhnici aduce in studioul emisiunii cele mai tari patru smartwatch-uri prezente pe piata din Romania. 

In aceasta sambata, iLikeIT face o incursiune in trecut 23 Octombrie 2015, 13:31 / 0 comentarii

In aceasta sambata, iLikeIT face o incursiune in trecut

Sambata dimineata, imediat dupa Stirile PRO TV, George Buhnici va face o incursiune in trecut. Telespectatorii sunt invitati sa redescopere cele mai interesante PC-uri, adevarate opere ingineresti ale secolului trecut. George si invitatul sau, Monstru’ de la lab501.ro, vor pune la treaba celebrul 286!

Un nou sezon iLikeIT debuteaza sambata, la PROTV 25 Septembrie 2015, 13:59 / 1 comentarii

Un nou sezon iLikeIT debuteaza sambata, la PROTV

Noul sezon iLikeIT va debuta spectaculos sambata, 26 septembrie, de la ora 10:00. In prima editie, George Buhnici prezinta cele mai noi gadget-uri lansate la IFA Berlin. Echipa emisiunii a fost la targul de tehnologie (unul dintre cele mai mari astfel de evenimente din Europa!) si a pregatit o serie de materiale speciale pentru telespectatori.

Tehnologia, gadget-urile si invitatii de seama – ingredientele succesului sezonului 4 iLikeIT 17 Iunie 2015, 12:16 / 0 comentarii

Tehnologia, gadget-urile si invitatii de seama – ingredientele succesului sezonului 4 iLikeIT

Sambata dimineata, telespectatorii au putut urmari ultima editie a sezonului 4 iLikeIT. Cel mai bun sezon iLikeIT de pana acum a obtinut 100% leadership la nivel national si a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, sezonul fiind presarat cu ingrediente de succes: cele mai noi gadget-uri si cele mai interesante tehnologii, demonstratii si teste de exceptie, precum si cei mai surprinzatori invitati.  

iLikeIT prezinta sambata un joc 100% romanesc, tech toys si laptop-uri din gama premium 22 Mai 2015, 17:16 / 0 comentarii

iLikeIT prezinta sambata un joc 100% romanesc, tech toys si laptop-uri din gama premium

Sambata dimineata, la iLike IT, George Buhnici aduce, cu ajutorul lui Marian Andrei, Ziua Copilului mai aproape de parinti. Crazy Cart si Broon sunt doua masinute pe care orice copil si le-ar dori! Prima dintre ele este adresata pasionatilor de drifturi, iar cea de-a doua  vine cu o echipare similara cu cea a unui autoturism real: de la suspensii independente, la servodirectie sau control al tractiunii in viraje.

Cei mai populari romani de pe Youtube vin sa discute despre vlogging sambata, la iLikeIT 16 Aprilie 2015, 18:44 / 1 comentarii

Cei mai populari romani de pe Youtube vin sa discute despre vlogging sambata, la iLikeIT

Trei dintre cei mai populari romani de pe Youtube vin sambata dimineata, de la ora 10:00, la iLikeIT. Mikey Hash aduce Doza de Hash direct in studio. 

iLikeIT aniverseaza 50 de editii de succes! Sambata, de la ora 10:00, la PROTV 09 Aprilie 2015, 19:20 / 1 comentarii

iLikeIT aniverseaza 50 de editii de succes! Sambata, de la ora 10:00, la PROTV

iLikeIT aniverseaza 50 de editii de succes! Cel mai interesant simulator de roller coaster din Romania va fi testat sambata dimineata, direct in platou!

Cele mai noi gadget-uri ale producatorilor romani lansate la Mobile World Congress, vor fi prezentate sambata la iLikeIT 12 Martie 2015, 18:05 / 0 comentarii

Cele mai noi gadget-uri ale producatorilor romani lansate la Mobile World Congress, vor fi prezentate sambata la iLikeIT

Sambata dimineata, iLikeIT prezinta noi imagini de la Congresul Mobilitatii din Barcelona, de la inceputul lunii martie. George Buhnici aduce in atentia publicului un smartphone cu caracteristici de top, o mana robotica pentru tableta si un tricou inteligent, noutatile tech romanesti lansate in aceasta primavara la cel mai mare targ de profil din lume.