• PRO TV
  • Radu Mazare, Gabriel Cotabita, Silviu Prigoana si Andreea Antonescu discuta despre cele mai hot subiecte mondene, astazi, de la 17.30, la ProTV

Radu Mazare, Gabriel Cotabita, Silviu Prigoana si Andreea Antonescu discuta despre cele mai hot subiecte mondene, astazi, de la 17.30, la ProTV

Radu Mazare, Gabriel Cotabita, Silviu Prigoana si Andreea Antonescu discuta despre cele mai hot subiecte mondene, astazi, de la 17.30, la ProTV

Radu Mazare, Gabriel Cotabita, Silviu Prigoana si Andreea Antonescu vin azi, de la 17.30, la "Traieste-ti vara", unde unde vor dezbate cele mai noi subiecte mondene!

Andreea Antonescu isi scoate pentru prima data fetita in lume la "Traieste-ti vara", unde fosta membra a trupei Andre dezvaluie totul despre viata ei in America. Gabriel Cotabita ne vorbeste despre cele doua mari evenimente care i s-au intamplat anul acesta: nasterea unei nepoate si un hit de top! 

Tot in cadrul emisiunii de astazi, debuteaza cel mai hot concurs al verii! Raspunde cat mai original intrebarii prezentatorilor si poti castiga 1000 de euro!

In cadrul fiecarei editii, cei doi vor lansa intrebarea zilei. Telespectatorii vor trebui sa raspunda intr-un mod cat mai original si creativ. Urmareste o editie de senzatie, astazi, de la 17:30, numai pe ProTV!

Gazdele emisiunii impreuna cu reporterul special, Bianca Lapuste, Chef FOA si George Buhnici, aduc in fiecare seara de luni pana vineri, cele mai tari subiecte si evenimente petrecute la malul Marii Negre, dar si multa distractie.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni