• PRO TV
  • Fata lui Adi Minune se lanseaza in muzica si pregateste o colaborare cu Connect-R

Fata lui Adi Minune se lanseaza in muzica si pregateste o colaborare cu Connect-R

Fata lui Adi Minune se lanseaza in muzica si pregateste o colaborare cu Connect-R

Dupa ce a fost implicata intr-un scandal de proportii dupa ce a fugit de acasa cu iubitul ei, Franco, apele s-au mai linistit pentru Carmen Simionescu, fata lui Adrian Minune.

Fericita ca tatal ei a acceptat in cele din urma relatia ei cu Franco, tanara se pregateste acum pentru un nou capitol din viata ei si vrea sa aiba succes si pe plan profesional. Carmen este hotarata sa se lanseze in muzica si nu oricum, ci cu un hit. Iar pentru a se asigura ca primul sau single se va bucura de succes, Carmen pregateste o colaborare cu Connect-R.

Tanara a povestit in direct la emisiunea "Traieste-ti vara", difuzata de luni pana vineri, de la 17.30, la ProTV, ca iubitul ei o sustine in tot ce face si ca el este cel care a incurajat-o sa urmeze o cariera in muzica.

"Franco ma incurajeaza, ma impinge foarte tare de la spate. Fara el nu as fi facut atatea. E persoana care ma motiveaza in fiecare zi si in cariera, si in tot", a marturisit Carmen.

Desi Adi Minune si-a facut un nume cantand manele, fiica sa spune ca nu vrea sa cante acest gen de muzica si se indreapta mai dregraba catre piesele dance. De altfel, tanara a vrut sa arate ca poate canta orice gen si a interpretat live un fragment din piesa "Je t-aime", a Larei Fabian.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni