• PRO TV
  • Cei mai populari romani de pe Youtube vin sa discute despre vlogging sambata, la iLikeIT

Cei mai populari romani de pe Youtube vin sa discute despre vlogging sambata, la iLikeIT

Cei mai populari romani de pe Youtube vin sa discute despre vlogging sambata, la iLikeIT

Trei dintre cei mai populari romani de pe Youtube vin sambata dimineata, de la ora 10:00, la iLikeIT. Mikey Hash aduce Doza de Hash direct in studio. 

Alaturi de el, Laura Musoroaea (beauty vlogger) si Geanina (vocea canalului Jamila Cuisine) vor discuta cu George despre continutul video pe care il produc, despre inceputurile carierei de vlogger si despre performanta masurata in numarul de abonati si vizualizari. Nu vor lipsi sfaturile practice pentru tinerii dornici de o cariera in vlogging. 

Tot sambata vor fi abordate doua tendinte aflate in continua ascensiune: platile cu ajutorul telefoanelor inteligente si cele contactless. In viitor, cardurile bancare ar putea disparea complet, sistemele inteligente de plati fiind deja integrate de marii producatori de smartphone-uri. Telespectatorii vor afla cat de sigure sunt aceste modalitati de plata si care sunt avantajele sau dezavantajele existente. 

Viralul saptamanii este despre intimitate, in viziunea... cimpanzeilor. Stirile saptamanii aduc informatii si imagini in premiera cu terminalul LG G4 in versiunea cu carcasa de piele.

PRO TV – Gandeste liber!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni