• PRO TV
  • Competitie inedita intre echipa iLikeIT si doi dintre cei mai buni gameri

Competitie inedita intre echipa iLikeIT si doi dintre cei mai buni gameri

Competitie inedita intre echipa iLikeIT si doi dintre cei mai buni gameri

Sambata dimineata, episodul 117 iLikeIT incheie sezonul de primavara-vara al emisiunii. Au fost 17 saptamani in care George Buhnici si Marian Andrei ne-au purtat din laboaratoarele studentilor de la Politehnica pana la targul de tehnologie din Las Vegas.

Apoi, telespectatorii au calatorit in San Francisco, Silicon Valley, locul de unde se scrie viitorul omenirii - unul in care lucreaza, in acest moment, mii de romani. Pe cei mai interesanti i-am putut urmari pe parcursul acestui sezon.

Nu au lipsit testele in direct si nici momentele inedite: platoul emisiunii s-a transformat, pe rand, in arena de competii pentru roboti, studio virtual pentru producatorii de muzica ori in pista pentru intreceri auto.

Saptamanal, Marian Andrei a testat cate un joc, pe care l-a propus si celor de acasa. De altfel, rubrica lui este printre cele mai cautate segmente TV pe internet, in ultimele luni.

Ultima editie vine cu o surpriza pentru gameri: doi dintre cei mai buni jucatori de Rocket League din Romania dau piept cu echipa iLikeIT. Ramane de vazut cine se va descurca cel mai bine in aceasta competitie, numai la Pro TV.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni