• PRO TV
  • David Cristian, adevaratul hit al Amnei

David Cristian, adevaratul hit al Amnei

David Cristian, adevaratul hit al Amnei

Ieri, ora 11:49, artista a devenit mamica si a nascut un baietel pe nume David Cristian. Vedea s-a declarat cea mai fericita femeie de pe pamant, iar pe micut l-a numt o minune. 

Cantareata a postat si o imagine cu micutul ei, iar imaginea a strans peste 2000 de like-uri intr-un timp foarte scurt. 

Cristi povesteste ca momenul nasterii a fost unul neasteptat. Chiar daca pana acum nu au fost probleme grave, ci doar multe emotii, la ultimul control medicul le-a recomandat parintilor sa ramana in spital si a programat de urgenta nasterea, inainte de termen. Motivul: micutul avea cordonul ombilical infasurat in jurul gatului. Insa dupa aceea totul a decurs perfect. 

"Mi s-a parut cel mai frumos, mi se pare ca seamana cu ea, ca are ochii si nasul de la ea, e cuminte, m-am bucurat ca are plamani si a urlat din rarunchi", a mai povestit fericitul tatic. 

In cele 9 luni de sarcina, Amna - pe numele sau adevarat Cristina Andreea  - a avut mare grija de corpul ei. Nu a mancat dupa ora 6 si a facut multe plimbari in parc, asa a reusit sa ia doar 9 kg in plus. De altfel, nu e o noutatw ca Amna a tinut mereu la aspectul fizic, poate chiar prea mult. Anul trecut a fost la un pas de tragedie dupa ce a tinut o dieta draconica, iar organismul ei s-a blocat pur si simplu si nu a mai acceptat mancare. Se pare, insa, ca nu si-a invatat lectia si imediat dupa sarcina vrea sa treaca iar la dieta.

Timp de 7 luni, Amna si-a ascuns sarcina. Maruta a ramas pur si simplu fara aer cand a aflat ca frumoasa blonda urmeaza sa nasca un baietel. In tot acest timp, cantareata nu a vrut sa renunte la cariera, asa ca a continuat sa concerteze. De curand, a urcat pe scena in Alba Iulia alaturi de Smiley, Andra si Alex Velea. Iar in primavara, cand era deja insarcina in luna a patra, Amna a dansat in centrul capitalei intr-un fash mob organizat de MTV. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni