• PRO TV
  • Duelul smartphone-urilor de top, masini electrice si vulnerabilitatile din mediul virtual sunt principalele subiecte ale celei mai noi editii iLikeIT

Duelul smartphone-urilor de top, masini electrice si vulnerabilitatile din mediul virtual sunt principalele subiecte ale celei mai noi editii iLikeIT

Duelul smartphone-urilor de top, masini electrice si vulnerabilitatile din mediul virtual sunt principalele subiecte ale celei mai noi editii iLikeIT

George Buhnici va aduce si in acest weekend cele mai utile sfaturi privind mediul virtual, informatii despre gadgeturile momentului, detalii despre bresa de securitate a celor de la Dropbox sau despre fenomenul The Snappening. 

Emisiunea iLikeIT prezinta Galaxy Note 4, nava amiral a sud-coreenilor de la Samsung - detalii tehnice, functii uimitoare, design si performante sunt discutate pe larg alaturi de invitatii emisiunii. George Buhnici va realiza un test comparativ intre terminalul lansat in aceasta toamna si competitorul celor de la Apple, iPhone 6 Plus, un subiect asteptat cu mult interes. Totodata, vor fi prezentate o serie de alternative pentru amatorii de phablets cu display-uri de peste 5 inci.

Trendul pietei auto este destul de evident: tot mai multi producatori investesc sume impresionante in masinile electrice: BMW a lansat pe piata din Romania I3, Renault comercializeaza deja doua modele, iar Tesla vinde cu succes si la noi Model S, o masina care porneste de la 80.000 de euro. Specificatii tehnice, comparatii, functii inteligente, precum si o discutie despre succesul acestor modele, sambata in iLikeIT.

Editia va tine la curent cu cele mai noi si populare jocuri ale momentului disponibile pentru dispozitivele Android. George are noutati despre scandalul in care sunt implicati cei de la Dropbox si informatii despre fenomenul The Snappening prin care au fost furate fotografii de la peste 100.000 de utilizatori.

Telefoane inteligente, masini electrice, ponturile si viralul saptamanii, numai in editia de sambata iLikeIT, de la ora 10:00, la PRO TV!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni