• PRO TV
  • E o dulceata de fetita! Uite cat de simpatica este fiica Oanei Roman, in varsta de sase luni

E o dulceata de fetita! Uite cat de simpatica este fiica Oanei Roman, in varsta de sase luni

E o dulceata de fetita! Uite cat de simpatica este fiica Oanei Roman, in varsta de sase luni

De cand a devenit mama, viata Oanei Roman s-a schimbat radical. Vedeta este topita dupa fiica ei si isi petrece tot timpul alaturi de ea. 

De curand, Oana a trecut prin momente extrem de dificile dupa ce atat mama sa, cat si micuta Isabela au ajuns la spital. Cea mica a avut probleme digestive si febra, asa ca Oana a stat alaturi de fiica sa la spital si s-a bucurat enorm cand medicii i-au dat voie sa o ia acasa.

 

In urma cu sase luni, Oana Roman a devenit pentru prima data mama si de atunci i s-a schimbat intreaga viata. Vedeta a asteptat ani la rand acest moment, asa ca fericirea pe care o simte acum nu se poate compara cu nimic.

Oana a publicat recent o imagine in care sotul ei, Marius, o tine in brate pe micuta Isabela si a marturisit ca traieste cea mai frumoasa perioada din viata sa, alaturi de cei pe care ii iubeste.

 

Atat de mandra este de micuta ei, incat obisnuieste sa o fotografieze destul de des, spre bucuria fanilor. O fotografie cu cea mica, in care Isabela sta cuminte intr-un scaunel special, a strans in timp record peste 17.000 de like-uri si sute de mesaje cu complimente.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni