• PRO TV
  • Fiica lui Minune, prima noapte de iubire la mare

Fiica lui Minune, prima noapte de iubire la mare

Fiica lui Minune, prima noapte de iubire la mare

Daca la inceputul relatiei ei cu Franco, Adi Minune nu era de acord cu barbatul pe care fiica sa l-a ales pentru restul vietii, acum lucrurile se pare ca au luat o cu totul alta intorsatura.

Dupa ce ieri a venit in emisiunea "Traieste-ti viata" si a povestit despre povestea ei de iubire, aseara, Franco si Carmen au petrecut si prima noapte impreuna la mare. Camerele de filmat au surprins cateva gesturi romantice intre cei doi, in toiul noptii, pe o plaja din Mamaia.

Cei doi au baut un singur pahar de cocktail pe o tereasa de la malul marii si apoi s-au retras linistiti intr-o loc ferit de agitatia din aceasta perioada din localurile de la mare. De aici nu a mai fost decat un pas pana la concluzia ca cei doi nu au suficienti bani.

Carmen a marturisit in urma cu putin timp in aceeasi emisiune ca nu este vorba despre astfel de lucruri, iar faptul ca nu au bani in aceasta perioada a fost pus pe seama plecarii in graba la mare si prelungirii neasteptate a zilelor de relaxare.

Fiica lui Minune este acum o adevarata femeie. De la copila rasfatata de parinti, care nu facea decat ceea ce ii spuneau acestia, acum, Carmen este o femeie in toata regula, are un corp care a atras privirile la plaja, iar gesturile dintre ea si Franco nu fac decat sa demonstreze ca cei doi sunt extrem de fericiti impreuna. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni