• PRO TV
  • iLikeIT aniverseaza 50 de editii de succes! Sambata, de la ora 10:00, la PROTV

iLikeIT aniverseaza 50 de editii de succes! Sambata, de la ora 10:00, la PROTV

iLikeIT aniverseaza 50 de editii de succes! Sambata, de la ora 10:00, la PROTV

iLikeIT aniverseaza 50 de editii de succes! Cel mai interesant simulator de roller coaster din Romania va fi testat sambata dimineata, direct in platou!

Sambata dimineata, de la ora 10.00, telespectatorii sunt invitati la o aventura unica, chiar in platoul iLikeIT! Cel mai performant simulator de roller coaster din Romania va fi testat de Corina Caragea, prezentatoarea stirilor sportive de la PRO TV. George i-a propus o serie de circuite inedite, totul fiind posibil cu ajutorul ochelarilor minune Oculus Rift! 

Tot sambata, George si invitatii sai vor discuta despre realitatea augmentata, un segment de piata aflat in plina ascensiune. Adrian Posteuca si Serban Copot (solistul trupei Animal X) vor face o serie de demonstratii spectaculoase cu produsele concepute de ei. Telespectatorii vor descoperi cum ar putea arata, in viziunea invitatilor, modul de invatare utilizand experientele multimedia.

Stirile saptamanii aduc cele mai noi informatii despre lansarile tech ale lunii aprilie. Tot atunci, va fi difuzat un clip cu cea mai spectaculoasa coborare pe schiuri din aceasta iarna filmat cu o camera de actiune extrem de populara printre utilizatori. Dar noutatile nu se opresc aici: Marian Andrei a pregatit un tricou... vorbitor, precum si o surpriza pentru fanii de pe Facebook ai emisiunii!

PRO TV – Gandeste liber!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni