• PRO TV
  • iLikeIT calatoreste cu viteza sunetului in Silicon Valey

iLikeIT calatoreste cu viteza sunetului in Silicon Valey

iLikeIT calatoreste cu viteza sunetului in Silicon Valey

Sambata, de la ora 10:00, la Pro TV, George Buhnici ii invata pe cei de acasa cum sa isi transforme sufrageria intr-o mica sala de concerte. Daca in editile trecute telespectatorii au aflat cum sa isi duca telelevizoarele la un alt nivel, de data aceasta, studioul iLikeIT se va umple de dispozitive care redau sunetul in conditii impresionante. Soundbar-uri, boxe de inalta fidelitate sau special gandite pentru incaperi de apartament, toate vor fi testate de George si invitatul sau.

Echipa iLikeIT continua apoi cu o noua poveste de succes cu romani care lucreaza in Silicon Valley. Silvius Rus si-a lasat jobul si beneficiile pe care le avea la compania Google pentru Cloudera. Este inginer si director al companiei evaluate la peste 4 miliarde de dolari. Silvius va vorbi despre traiul in Bay Area, zona golfului San Francisco. Este una dintre cele mai scumpe zone metropolitane din lume, iar chiria pentru o garsoniera poate ajunge la o jumatate din salariul unui programator bun. 

Din editia iLikeIT de sambata nu va lipsi nici jocul saptamanii! Marian Andrei a ales, pentru sambata, o productie care combina western-ul cu science-fiction.

In fiecare sambata, de la ora 10:00, George Buhnici si echipa iLikeIT le ofera romanilor cele mai interesante si noi informatii din lumea tehnologiei!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni