• PRO TV
  • iLikeIT prezinta sambata un interviu cu Jimmy Wales despre succesul si secretele Wikipedia

iLikeIT prezinta sambata un interviu cu Jimmy Wales despre succesul si secretele Wikipedia

iLikeIT prezinta sambata un interviu cu Jimmy Wales despre succesul si secretele Wikipedia

Sambata dimineata, de la ora 10:00, iLikeIT va analiza cea mai noua lansare a celor de la Apple: iPhone SE. Noul terminal este un iPhone 5 renascut, cu display de numai... 4 inch. Editia va aduce si informatii despre alternativele iPad Pro, produs destinat zonei de productivitate, dar si despre noile versiuni de curele ale Apple Watch.

Tot sambata, telespectatorii vor putea urmari un interviu cu Jimmy Wales, parintele Wikipedia. Cum a luat nastere cea mai mare enciclopedie din lume, cum reuseste Wikipedia sa mentina milioane de contributori activi, dar si de ce (desi un guru al mediului online) averea fondatorului nu se apropie de cele ale altor somitati din domeniu, puteti afla sambata dimineata, imediat dupa Stirile PRO TV.

Stirile saptamanii aduc informatii despre vanzarea pusa la cale de Alphabet Inc., compania care detine Google. Se pare ca ruperea de colosul american a Boston Dynamics este iminenta, date fiind controversele si ingrijorarile starnite de cele mai noi creatii ale acesteia. iLikeIT vine si cu informatii proaspete despre Blackberry, care a inregistrat vanzari sub asteptari cu Priv, singurul model cu Android al producatorului canadian. Doua mari servicii, Facebook si Whatsapp, au anuntat ca retrag suportul pentru aplicatiile de pe Blackberry OS. 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni