• PRO TV
  • Imaginile pe care nu o sa le vezi niciodata la TV. Ce face Laura Cosoi cand crede ca nu e filmata

Imaginile pe care nu o sa le vezi niciodata la TV. Ce face Laura Cosoi cand crede ca nu e filmata

Imaginile pe care nu o sa le vezi niciodata la TV. Ce face Laura Cosoi cand crede ca nu e filmata

Cabral si Laura Cosoi sunt gazdele celui mai tare show de vara, de luni pana vineri, de la 17.30, la ProTV!

Intr-o postare de pe blogul sau, Laura Cosoi a vorbit despre provocarile pe care le-a intampinat in postura de a fi pentru prima data co-prezentatoare intr-o emisiune live. Desi nu este deloc straina de camerele de filmat, frumoasa blonda a marturisit ca a invatat multe lucruri intr-o saptamana.

Vedeta a publicat si cateva imagini din culise, in care se distreaza dansand, glumind cu Cabral sau facand poze cu invitatii din emisiune.

"Am mai fost implicata, in calitate de invitat, in proiecte cu regim “live”, dar nimic nu se compara cu ce se intampla atunci cand realizezi o astfel de emisiune. Totul este adrenalina pura. Se cauta subiecte care mai de care mai interesante, invitati deosebiti, producatorul iti pune ordinea in desfasurator, documentarea, repetitiile de pe platou dar si numaratoarea inversa care anunta intrarea in direct. Ti se strange inima si intr-o singura clipa esti in fata a milioane de oameni.

VEZI TOATE IMAGINILE AICI

Nu pot sa compar cu nimic sentimentul, iar emotiile care ma incearca in “live” pot crea dependenta. :)

Langa mine se afla de fiecare data Cabral, un coleg pe care ma pot baza si asta conteaza enorm atunci cand esti implicat intr-un astfel de proiect. Este foarte interesant ca desi il stiu pe de multa vreme, de data asta, relatia de colegi pe un platou de filmare este cu totul si cu totul alta. 

Live-ul te invata sa asculti, sa fii atent, sa iti completezi partenerul, sa il simiti tot timpul, sa ii lasi loc, sa imparti, sa ai incredere, sa te intelegi din priviri si sa mergi pur si simplu in aceeasi directie de fiecare data.

Dupa prima saptamana simt ca am invatat deja foarte multe lucruri noi si de-abia astept sa descopar noi orizonturi", a scris vedeta pe blog.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni