• PRO TV
  • În curând, la PRO TV, o nouă emisiune de divertisment, Masked Singer România

În curând, la PRO TV, o nouă emisiune de divertisment, Masked Singer România

În curând, la PRO TV, o nouă emisiune de divertisment, Masked Singer România

PRO TV a achiziționat licența de producție a celui mai spectaculos show de televiziune din lume: The Masked Singer. Formatul, care a devenit viral și a creat o adevărată isterie în rândul publicului în peste 25 țări de pe cinci continente (America de Nord, America de Sud, Asia, Australia și Europa), ajunge în România.

Telespectatori de toate vârstele, copii, părinți și bunici vor încerca să afle cine se ascunde în spatele măștilor, în fenomenul TV al anului 2020.

The Masked Singer este un format TV în care celebrități intră într-o competiție muzicală purtând măști și costume elaborate pentru a ascunde cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii: identitatea lor. Sportivi, actori, cântăreți, oameni de afaceri sau influenceri vor urca pe scenă, vor cânta și se vor duela costumați din cap până-n picioare în personaje fantastice. Identitatea vedetelor implicate în acest show va fi ținută ascunsă până în momentul în care masca va părăsi competiția. 

Urmărește-ne pe Masked Singer România FACEBOOK

Ești pregătit pentru asta? Cel mai bine păstrat secret din istorie, acum la PRO TV! 

La Masked Singer România, vedetele intră în pielea unor personaje fantastice. Nimeni nu va ști identitatea acestora, ele fiind nevoite să păstreze acest secret inclusiv față de familie și prietenii apropiați. În fiecare ediție, măștile vor cânta și se vor duela între ele, iar masca ce va strânge cele mai puține aprecieri din partea publicului se va demasca și va părăsi show-ul.

Fiecare moment artistic va fi însoțit de câteva indicii care-i vor ajuta pe cei de acasă să descopere identitatea celebrităților ascunse în măști. Un grup de detectivi va încerca în fiecare ediție să ghicească ce personalitate publică se ascunde în mască, ajutat fiind de informațiile pe care vedeta le va oferi publicului înainte de fiecare interpretare. Cine sunt detectivii care vor să descopere ”cel mai bine păstrat secret” al momentului, vom afla în scurt timp.  

Masked Singer România  – În curând, la PRO TV! 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni