• PRO TV
  • La "Traieste-ti vara" o descoperim impreuna pe noua blonda din showbiz! Nu pierde o editie incendiara, astazi de la 17:30!

La "Traieste-ti vara" o descoperim impreuna pe noua blonda din showbiz! Nu pierde o editie incendiara, astazi de la 17:30!

La "Traieste-ti vara" o descoperim impreuna pe noua blonda din showbiz! Nu pierde o editie incendiara, astazi de la 17:30!

Urmareste editia de azi a celui mai fresh summer show, unde Cabral si Laura vor dezvalui cele mai picante detalii despre cea mai noua blonda din showbiz.

Denisa Botcari a intrat in peisajul monden dupa intalnirile romantice cu Printul Cristea si dupa dansurile lascive din cluburile de fite din Mamaia cu celebrul creator de moda Catalin Botezatu.

Zvonurile spun ca se infiripa o poveste de dragoste cu milionarul de la Izvorani, Irinel Columbeanu! Aflam totul azi, impreuna cu Laura Cosoi si Cabral la Traieste-ti vara! Tot azi, cele mai noi detalii despre o alta relatie hot din high-life-ul autohton!

Cristian Boureanu se iubeste cu senzuala Sandra N – pe numele ei real Alexandra Naftanaila. Cum s-a scris povestea celor doi, afli azi de la 17:30 numai la Traieste-ti vara!

Apoi, facem trecerea de la cuplurile zbuciumate, la o familie fericita! Afla cum se distreaza Adrian Minune impreuna cu familia sa pe litoralul Marii Negre.

 

Nu pierde concursul zilei de astazi! Simpaticii prezentatori au pregatit o intrebare care sa-ti puna imaginatia la joaca. Premiul de 1000 de euro merge la cel mai creativ si original concurent!

Chef FOA prezinta azi cele mai delicioase preparate potrivite unei zile toride de vara, iar George Buhnici ne vorbeste despre cele mai tari gadgeturi si tehnologii ale verii lui 2014!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni