• PRO TV
  • Nicole Cherry, astazi, de la 17.30, la „Traieste-ti vara”

Nicole Cherry, astazi, de la 17.30, la „Traieste-ti vara”

Nicole Cherry, astazi, de la 17.30, la „Traieste-ti vara”

De la 17:30, “Traieste-ti vara” va aduce multe surprize si subiecte incendiare. 

In editia de astazi, Laura Cosoi si Cabral vor dezbate cele mai tari intamplari de la malul marii si cum “sarbatoresc” copiii de miliardari picarea Bac-ului, cu masini de lux, elicoptere si fete frumoase, pe litoral.

Povestea de dragoste dintre fata lui Adrian Minune si prietenul ei, continua si in aceasta editie. Ei sunt extrem de indragostiti si si-au petrecut prima noapte de iubire in atmosfera fierbinte de la mare.

Gazdelor emisiunii li se va alatura Nicole Cherry, tanara care isi doreste sa aduca in Romania primul premiu Grammy. Dupa ce a facut furori cu piesa “Memories”, Nicole spera ca si melodiile ei viitoare sa fie adevarate hit-uri, iar ca acest lucru sa devina realitate, artista munceste foarte mult, impartasind cu telespectatorii cateva dintre secretele ei. Tot in emisiunea din aceasta seara, va vorbi despre proiectele sale si cu ce are de gand sa isi surprinda fanii pe viitor.

Chef FOA va condimenta show-ul cu una dintre retetele lui surpriza, pregatita special din largul marii pentru telespectatorii “Traieste-ti vara”.

Laura isi Cabral isi asteapta telespectatorii in fata micilor ecrane, in fiecare zi de luni pana vineri de la 17:30 la 19:00, cu multe surprize si cele mai iubite vedete, doar la “Traieste-ti vara”.

Vara se joaca la Pro TV!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni