• PRO TV
  • O noua editie de exceptie a celei mai tech emisiuni, iLikeIT, sambata de la ora 10:00 la Pro TV

O noua editie de exceptie a celei mai tech emisiuni, iLikeIT, sambata de la ora 10:00 la Pro TV

O noua editie de exceptie a celei mai tech emisiuni, iLikeIT, sambata de la ora 10:00 la Pro TV

Emisiunea de sambata promite un festin cu cele mai tari telefoane mobile inteligente cu super preturi, camere video cu rezolutii uimitoare si cele mai tari aplicatii pentru dispozitivele mobile.

Performante de top, la jumatate de pret. Piata smartphone-urilor din China se extinde rapid si acapareaza usor-usor intreaga lume. George si invitatii sai sunt in cautarea celui mai bun gadget din acest segment. Tudor Badica si Victor Nicolae – de la Lab501, alaturi Marian Andrei si George Buhnici vor supune smartphone-urile la test privind performantele celor mai utilizate aplicatii.

La stirile saptamanii, este analizat cel mai nou si performant produs al celor de la GoPro: GoPro Hero 4, camera capabila de filmari 4K. Tot in cadrul emisiunii de sambata, George va prezenta o serie de ponturi pentru telespectatori: aplicatii de business utilizate frecvent in strainatate, dar neexploatate in Romania.

Cu siguranta ati auzit de marea problema a terminalelor lansate recent de compania Apple si anume fragilitatea acestora si faptul ca se indoaie in… buzunar. Un clip amuzant cu niste copii din Statele Unite ale Americii care indoaie cateva telefoane, in editia de sambata iLikeIT. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni