• PRO TV
  • Oana Roman a descoperit ca viata nu e roz dupa nastere. Ce s-a intamplat cand a ajuns acasa

Oana Roman a descoperit ca viata nu e roz dupa nastere. Ce s-a intamplat cand a ajuns acasa

Oana Roman a descoperit ca viata nu e roz dupa nastere. Ce s-a intamplat cand a ajuns acasa

Oana Roman si sotul ei, Marius, stau ca pe oua cand vine vorba de ingrijirea copilului lor. Ea incearca sa se adapteze la noul stil de viata si inca se recupereaza. El are mereu grija ca fetelor sa le fie bine, in special ca Oana sa nu intre in depresie postnatala.

Oana marturiseste ca fara ajutorul lui si al bonei, nu s-ar fi descurcat. Proaspetii parinti si-au impartit atributiile "ca in armata". El e responsabil cu aprovizionarea casei, dar si cu rasfatul micutei, pe care o alinta Bella. Ea, cu disciplina si curatenia ce trebuie sa domneasca in preajma fetitei.

"Am pornit pe drumul asta impreuna, ca o familie si suntem bine, in ciuda multor zvonuri. Stii cum e lumea. In perioada asta, nu am vorbit cu presa, nu am vrut sa vorbesc la telefon, ci sa ma bucur de perioada asta cu copilul si e normal, neavand informatii de la mine, au inceput sa inventeze, ca am depresii, ca nu ma simt bine, prostii. Si nu e adevarat", a spus Oana Roman la povestiri Adevarate.

Zvonurile au pornit, de fapt, de la declaratia proaspatului tatic, care isi facea griji la iesirea fetelor din maternitate, in privinta urmatoarei perioade. Dar, incet-incet, lucrurile s-au asezat, chiar daca de o saptamana si jumatate viata lor s-a schimbat radical. Partea frumoasa este ca Oana si Marius Elisei se implica in egala masura in cresterea si ingrijirea micutei Maria Isabel.

"Incercam sa ne descurcam, e o perioada de adaptare, ne obisnuim una cu cealalta, dar avem noroc ca cea mica este foarte cuminte , doarme, mananca, a luat foarte bine in greutate, a avut o prima vizita de la doctorul pediatru. E mancacioasa, din pacate eu nu reusesc sa o alaptez, nu am lapte inca, dar mai fortam ca poate, poate. Avem o doamna care se ocupa si fara de care nu m-as fi descurcat. Primul copil, la inceput, recuperarea dupa operatie... nu e simplu. Eu sunt bine, ne recuperam, eu nu mai am 20 de ani, nu ma recuperez la fel de repede, important e ca suntem bine, fata e bine, crestem", a mai declarat Oana Roman.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni