• PRO TV
  • Modul in care Ramona Gabor isi exprima durerea. Cum a fost surprinsa cu cateva zile inainte de parastasul mamei sale

Modul in care Ramona Gabor isi exprima durerea. Cum a fost surprinsa cu cateva zile inainte de parastasul mamei sale

Modul in care Ramona Gabor isi exprima durerea. Cum a fost surprinsa cu cateva zile inainte de parastasul mamei sale

Desi a venit special din Dubai ca sa participe la parastasul de un an pentru pomenirea mamei sale, Ramona s-a oprit direct in cluburile din Mamaia.

Ramona Gabor e stabilita de mai mult timp in Dubai, unde traieste o poveste de dragoste cu un om de afaceri arab. Bruneta s-a intors, insa, in tara pentru a participa la pomenirea mamei sale, de la a carei disparitie s-a implinit un an. Mama surorilor Gabor s-a stins din viata in august 2013, in urma unui accident stupid: aflata pe Valea Oltului, intr-o excursie, femeia a fost lovita de o stanca desprinsa de pe un versant.

 Drumul Ramonei spre parastas a trecut, din cate se pare, prin cluburile din Mamaia. Desi trebuia sa ajunga la Bacau, unde este inmormantata mama ei, tanara s-a distrat cu prietenele pana la 5 dimineata, intr-un club cu pretentii. Sclipitoare intr-o rochie aurie, etalandu-si silueta de invidiat, bruneta a dat startul petrecerii si a stat pana la ora inchiderii. In plus, Ramona i-a trimis bezele unui iubit imaginar. Sau poate ca erau pentru seicul ei, care a refuzat sa o insoteasca in Romania.   

 Iar ziua, dupa ce iese din club, Ramona tine doliu la plaja, ascunsa in spatele ochelarilor de soare. Asa ca are mari sanse sa ajunga la parastas neagra, dar nu de durere, ci de cat s-a prajit la soare.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni