Adriana Bahmuteanu anuntase ca este in convalescenta, motiv pentru care nu a plecat in concediu cu sotul ei, Silviu Prigoana,  si cei doi copii. Dar, in ciuda declaratiilor, aceasta pare sa-si fi revenit complet. Altfel nu se poate explica de ce a putut sa se ridice de pe patul de suferinta ca sa o insoteasca pe prietena ei cea mai buna, Camelia Enciu, la o nunta in capitala.

Bahmuteanu a fost vazuta in repetate randuri pe terasa restaurantului, unde a iesit sa fumeze. Mai mult decat atat, paparazzii au surprins-o band ceva ce pare a fi vin, dar si jucand hora cu sotul prietenei sale. Petrecerea s-a incheiat in jurul orei 3 si jumatate dimineata.

Adriana Bahmuteanu a fost operata la sfarsitul lunii iulie din cauza unei hernii ombilicale, prilej cu care si-a facut si o a doua interventie, de ordin estetic. Operatia a decurs perfect, nu si relația cu Silviu Prigoana, care a ramas singur cu copiii, o situatie care nu-l incanta foarte tare pe omul de afaceri. Mai ales daca se dovedeste ca Adriana nu era in convalescenta, ci se simtea suficient de bine incat sa petreaca toata noaptea.