• PRO TV
  • Problema securizarii retelelor WiFi dezbatuta sambata, 15 noiembrie in iLikeIT!

Problema securizarii retelelor WiFi dezbatuta sambata, 15 noiembrie in iLikeIT!

Problema securizarii retelelor WiFi dezbatuta sambata, 15 noiembrie in iLikeIT!

Sambata, 15 noiembrie, de la ora 10:00, George Buhnici dezbate problema securizarii retelelor WiFi din casele romanilor. O scurta calatorie cu masina prin Bucuresti arata ca foarte multi oameni nu stiu cum sa isi protejeze datele. In general, ne expunem foarte mult, iar acest lucru este confirmat si de statistica: mai bine de jumatate din retelele wireless din Romania sunt vulnerabile.

Asta in conditiile in care configurarea corecta a unui router nu dureaza mai mult de trei minute. Pe de alta parte, in spatiile publice, chiar si un router cu parola poate avea probleme. Cum putem evita astfel de situatii, aflati sambata la iLikeIT.  Radu Basca, specialist in sisteme de localizare vine in studio pentru o scurta demonstratie. Tot atunci, veti afla si cum poate ajuta semnalul wireless la identificarea unor coordonate, in situatii speciale.

Tot la iLikeIT,  Emil Dragota de la gadget.ro il ajuta pe George sa prezinte dragonii smartphone - telefoanele chinezesti de inalta performanta ce au ajuns si in Romania. Printre ele Xiaomi MI4, un dispozitiv impresionant, fabricat de un producator ce a ajuns in scurt timp sa se bata cu Samsung si Apple, dar si gigantul Oneplus One, un dispozitiv cu ecran de 5,5 inch si performante uluitoare.

La stiri veti face cunostinta cu IAN, un robot  cu statura de luptator care merge, alearga si imita miscari din filme. Si veti vedea ce producator celebru de echipament sportiv a iesit pe piata cu o aplicatie care-ti permite sa-ti personalizezi incaltamintea, imprimand propriile imagini.

Toate acestea, dar si multe alte noutati din domeniul IT, sambata, de la ora 10:00, doar la PRO TV!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni