• PRO TV
  • Radio Killer: Smiley, varianta pentru straini

Radio Killer: Smiley, varianta pentru straini

Radio Killer: Smiley, varianta pentru straini

Trupa Radio Killer a trecut la un alt nivel. Cei doi membri ai trupei, Lee Heart (Catalina Ciobanu) si Paul Damixie, au descoperit reteta succesului international. Dupa ce melodia "Lonely Heart" a intrat in topurile BBC 1, piesele trupei sunt difuzate acum in tari de pe patru continente.

Proiectul "Radio Killer", inceput in urma cu cinci ani de Smiley, Alex Velea si Don Baxter, este unul dintre cele mai de succes produse muzicale de export. Desi componenta trupei s-a schimbat de-a lungul anilor, formula actuala, cu Lee Heart si Paul Damixie se bucura de acelasi succes ametitor pe plan international.

Daca pentru Paul trupa Radio Killer a reprezentat o rampa spre celebritate, Lee Heart era celebra deja pe internet drept prima tanara din Romania care a cantat pe aceeasi scena cu trupa Black Eyed Peas, la concertul pe care acestia l-au sustinut in 2007, la Arenele Romane, in Bucuresti.

Paul si Catalina au fost invitati la emisiunea "Traieste-ti vara", difuzata de luni pana vineri, de la 17.30, la ProTV, unde au povestit despre viata lor petrecuta mereu pe drumuri, intre concerte aflate in tari diferite si au marturisit ca adora ceea ce fac, desi nu s-au ales cu foarte multi bani de pe urma carierei lor muzicale.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni