• PRO TV
  • Realitatea virtuala revine la iLikeIT! Sambata, de la 10:00, numai la Pro TV

Realitatea virtuala revine la iLikeIT! Sambata, de la 10:00, numai la Pro TV

Realitatea virtuala revine la iLikeIT! Sambata, de la 10:00, numai la Pro TV

Sambata dimineata, de la ora 10:00, iLikeIT imbina armonios realitatea in care traim cu cea pe care o putem dezvolta cu ajutorul tehnologiei cotidiene. Editia va prezenta telespectatorilor o serie de experimente care vor cuprinde tururi virtuale, dar si sesiuni de filmat, fotografiat si scanat. Totul in 360 de grade. Cele mai tari tehnologii ale momentului sunt puse la treaba in studioul iLikeIT: 3D selfie, VR si Oculus sunt doar cateva dintre ele.

In aceeasi editie, telespectatorii vor putea afla povestea de succes a lui Laurentiu Ion, unul dintre putinii romani care au avut sansa de a-si implini visul romanesc in... Silicon Valley! Aplicatia dezvoltata de Laurentiu si de cativa prieteni se dezvolta acum peste Oceanul Atlantic.

Stirile saptamanii aduc cele mai proaspete informatii despre cea mai recenta lansare Pebble: un smart device cu GPS, Wi-Fi si Android. Dispozitivul este un asistent personal al celor pasionati de alergare. Memoreaza rute si viteza, in timp ce tu te bucuri de muzica preferata. Mai mult, George Buhnici va prezenta informatii despre planurile Nokia de relansare, de data aceasta cu un sistem de operare Android.   

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni