• PRO TV
  • iLikeIT revine la PRO TV sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 10:00

iLikeIT revine la PRO TV sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 10:00

iLikeIT revine la PRO TV sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 10:00

Sezonul 13 iLikeIT începe în acest weekend la PRO TV. În prima ediție iLikeIT, George Buhnici vă aduce cele mai noi informații  de la IFA Berlin, cel mai mare târg de tehnologie din Europa. 

La celebrul târg de anul acesta, focusul participanților s-a îndreptat către confortul oferit de propria locuință, dovadă că toți producătorii mainstream de electronice și electrocasnice oferă astfel pachete smart. George Buhnici și Marian Andrei vor veni cu informații și despre telefoanele tot mai spectaculoase, dar și despre integrarea conținutului – filme, muzică sau jocuri pe acestea. 

Când am început iLikeIT, smartphone-ul era doar pentru super pasionații de tehnologie, iar viteza de internet se măsura în kilobiți. Acum folosim cu toții telefoane care se bat în performanțe cu orice calculator, rulează video de pe internet și fac poze pe întuneric. E o idee bună să ne urmăriți nu doar pentru următorul gadget, dar mai ales pentru  schimbările care ne vor schimba viețile la fel de mult. Ne uităm și în acest sezon la avansul mașinilor electrice și autonome, la inteligența artificială și case inteligente, un domeniu care avansează extrem de rapid. Pentru mine este important însă cum folosim toate aceste inovații cât mai natural în stilul nostru de viață și cum facem să trăim vieți cât mai pline de tot ce e bun, dar cu un minimum de resurse și respect pentru natură.” a declarat George Buhnici.

În fiecare sâmbătă, de la ora 10:00, la PRO TV, echipa iLikeIT vine cu cele mai noi informații din tehnologie. De asemenea, în noul sezon, emisiunea se transformă în spațiu de joacă pentru invitați speciali.  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni