Sunt varfuri de gama ale celor mai tari producatori din industrie, dispozitivele care vor defini standardele in urmatorii ani. Modelele pleaca insa de la un pret de 5000 lei, cel mai accesibil, si sar de 30.000 lei in cazul unui OLED incredibil de subtire si performant.

In editia de saptamana aceasta, echipa emisiunii pune punct subiectelor din Silicon Valley. Pe parcursul mai multor saptamani, romanii care pun umarul la construirea viitorului si-au spus povestile la iLikeIT. Ultima poveste de acest gen este insa o lectie de asa nu! Sambata aflam care sunt cele mai impresionante rateuri din ultima vreme. De la drone inteligente, care au atras investitii mamut, dar nu au mai iesit pe piata, pana la revolutii promise in Sanatate.

Sambata, de la 10:00, nu lipseste nici jocul saptamanii din cadru! Marian Andrei propune de data aceasta o productie MOBA (Multiplayer Online Battle Arena), extrem de asemanatoare cu DOTA ori League of Legends, dar gratuita si pentru telefonul mobil.  In fiecare sambata, de la ora 10:00, George Buhnici si echipa iLikeIT le ofera romanilor cele mai interesante si noi informatii din lumea tehnologiei!