Romania trimite,  anul acesta,  cinci echipe la First Tech Challenge, un fel de Campionat Mondial pentru liceenii care constuiesc roboti. Cativa dintre acestia vor veni la Pro TV pentru o demonstratie si vor fi insotiti de sustinatorii lor. Echipa emisiunii a amenajat special pentru ei un teren de competitie, de 4 X 4 metri. George Buhnici si Marian Andrei se vor confrunta, la randul lor, in cea mai spectaculoasa editie iLikeIT din acest sezon. 

Pustii coordonati de Ionut Panea, liderul AutoVortex au castigat, pana acum, mai multe titluri in fata elevilor din Statele Unite ale Americii si Rusia. Isi construiesc singuri robotii, cu piese improvizate si sprijin financiar de la parinti., Performantele lor sunt cu adevarat de exceptie!

Tot sambata, de la ora 10, puteti urmari primele teste cu noul Samsung Galaxy S8. Cel mai asteptat mobil al lui 2017. Nu lipseste nici jocul saptamanii. Marian aduce una dintre cele mai spectaculoase productii ale lui 2017 – Horizon Zero Dawn. O poveste exceptionala, sustinuta de o grafica la inaltime, la care s-a lucrat vreme de sase ani.