• PRO TV
  • "Taticul" Bote o cearta pe Antonia

"Taticul" Bote o cearta pe Antonia

"Taticul" Bote o cearta pe Antonia

Ca Antonia asteapta un copil cu iubitul ei, Alex Velea, nu mai este un secret pentru nimeni. Fanii s-au grabit sa ii felicite pe cei doi artisti si sa le umple paginile de Facebook cu like-uri. Surprinzator, nota discordanta a facut tocmai Catalin Botezatu, cel care pana acum a fost vazut drept un protector al Antoniei.

Designerul a fost intrigat de faptul ca Antonia purta deja in pantece copilul lui Velea, in timp ce se lupta cu familia Castellano pentru custodia micutei Maya si nu s-a sfiit sa-si exprime parerea.

Catalin Botezatu: "Pana la momentul ala, nimeni nu a recunoscut ca sunt impreuna. Dintr-o data ea a recunoscut ca este insarcinata si a recunoscut si povestea lor de dragoste. Acuma ce facem, o dam asa la intors? Nu. Trebuia sa spuna: 'Da, sunt cu Alex Velea, care e problema?'. Ca nu era nicio problema. 'Da, imi doresc si copilul'... Ca nu era nicio problema. Orice mama trebuie sa isi aiba copilul, dar nu cu orice pret."

Realitatea e ca Antonia risca sa plateasca un pret foarte mare: pierderea custodiei primului ei copil, in conditiile in care familia Castellano a reusit sa mute procesul in Italia. In acest timp, Maya este crescuta de parintii lui Vincenzo si apropiatii familiei spun ca nu ii lipseste nimic.

Catalin Botezatu: "Din punctul meu de vedere, lucrurile trebuia sa stea altfel: sa termini un lucru si sa incepi un alt lucru." Bote crede ca nu ar fi fost deloc rau daca, inainte de a ramane din nou gravida, Antonia ar fi avut rabdare sa incheie procesul cu Vincenzo si sa clarifice astfel situatia fetitei sale. La modul in care stau lucrurile în clipa de fata, creatorul de moda crede ca Alex si Antonia dau dovada de ipocrizie. Velea vorbeste, insa, despre un singur lucru: despre fericire.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni