• PRO TV
  • Un nou sezon iLikeIT debuteaza sambata, la PROTV

Un nou sezon iLikeIT debuteaza sambata, la PROTV

Un nou sezon iLikeIT debuteaza sambata, la PROTV

Noul sezon iLikeIT va debuta spectaculos sambata, 26 septembrie, de la ora 10:00. In prima editie, George Buhnici prezinta cele mai noi gadget-uri lansate la IFA Berlin. Echipa emisiunii a fost la targul de tehnologie (unul dintre cele mai mari astfel de evenimente din Europa!) si a pregatit o serie de materiale speciale pentru telespectatori.

Si in acest sezon, telespectatorii vor descoperi cele mai noi si surprinzatoare gadget-uri, care isi vor demonstra capabilitatile in teste si experimente spectaculoase (printre cele mai apreciate de public), invitati spumosi si momente inedite, ingrediente care au facut din emisiune liderul de audienta in intervalul orar in care este difuzata.

O noutate a acestui sezon este reprezentata de seria de materiale despre creatorii de continut video din Romania: cei care exploateaza cu succes Internetul fara sa fie neaparat persoane publice.

In prima editie iLikeIT, Matei Dima (cunoscut internautilor drept Bromania) isi va descrie traseul spre faima. Un constantean scolit in America, care a inceput cu vine-uri de cateva secunde. In prezent, acesta realizeaza sketch-uri extrem de apreciate pe Facebook si pe YouTube. Telespectatorii vor afla daca este rentabil sa te apuci de materiale video pentru Internet, cate ore de munca sunt in spate si care este profitul rezultat. Sunt doar cateva dintre curiozitatile pe care George si invitatii sai le vor dezbate in aceasta toamna. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni