• PRO TV
  • Velea, declaratii in premiera

Velea, declaratii in premiera

Velea, declaratii in premiera

Alex Velea a trecut de la "fratiwear" la tatic, iar acum ne-a vorbit pentru prima data despre cum se simte in noua sa postura. Inainte de a urca pe scena la Cernavoda, Velea a incercat sa ii convinga pe reporterii nostri ca, in ciuda imaginii sale nonconformiste, s-ar putea dovedi un tata de familie foarte serios, care nu viseaza la "Cai verzi pe pereti".

"Sunt emotionat, iti dai seama, nici nu stiu cum o sa fie, sa fiu un tata bun si sa ma descurc, sa aplic tot ce am invatat de la parintii mei", ne-a marturisit Alex Velea. 

Parintii cantaretului locuiesc in Craiova si sunt acum pensionari. I-au incurajat tot timpul pasiunea pentru muzica, dar l-au pus si cu burta pe carte, astfel ca la scoala a luat numai note de 10 si a terminat o facultate grea: Electromecanica, specializarea Protectia Mediului. Mama sa a vrut cu orice pret sa-l vada inginer, iar Alex nu a dezamagit-o, desi, din cauza turneelor, a trebuit sa isi inghete pentru o vreme ultimul an de facultate. 

Daca Velea va aplica tot ce a invatat de la parinti, asa cum promite, copilul lui si al Antoniei sigur nu va fi o beizadea, o fata sau un baiat de bani gata. Isi doreste "sa fie sanatos": "Mi-am dorit un copil foarte, foarte mult, nu mai conteaza ce o sa fie".

Desi mai sunt 6 luni pana cand micutul sau micuta o sa vina pe lume, Velea a inceput deja sa faca planuri de viitor: "Sa faca orice isi doreste el, o sa-l sustin in tot ce o sa faca. Incerc sa fiu un tata bun". Iar daca va fi fetita, va purta numele Antonia, sustine el.

Artistul nu s-a gandit si cum isi va boteza copilul daca va avea un baietel, insa foarte probabil unul dintre prenume va fi Ion: asa ii cheama atat pe Alex, cat si pe tatal sau. Momentan, insa, are de rezolvat o problema mai dificila: daca divortul Antoniei de Vincenzo nu se pronunta inainte de nasterea copilului, acesta risca sa poarte numele de familie Castellano. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni