"Taticul" Bote o cearta pe Antonia

Data: 21 August 2014

Designerul a fost intrigat de faptul ca Antonia purta deja in pantece copilul lui Velea, in timp ce se lupta cu familia Castellano pentru custodia micutei Maya si nu s-a sfiit sa-si exprime parerea.

Catalin Botezatu: "Pana la momentul ala, nimeni nu a recunoscut ca sunt impreuna. Dintr-o data ea a recunoscut ca este insarcinata si a recunoscut si povestea lor de dragoste. Acuma ce facem, o dam asa la intors? Nu. Trebuia sa spuna: 'Da, sunt cu Alex Velea, care e problema?'. Ca nu era nicio problema. 'Da, imi doresc si copilul'... Ca nu era nicio problema. Orice mama trebuie sa isi aiba copilul, dar nu cu orice pret."

Realitatea e ca Antonia risca sa plateasca un pret foarte mare: pierderea custodiei primului ei copil, in conditiile in care familia Castellano a reusit sa mute procesul in Italia. In acest timp, Maya este crescuta de parintii lui Vincenzo si apropiatii familiei spun ca nu ii lipseste nimic.

Catalin Botezatu: "Din punctul meu de vedere, lucrurile trebuia sa stea altfel: sa termini un lucru si sa incepi un alt lucru." Bote crede ca nu ar fi fost deloc rau daca, inainte de a ramane din nou gravida, Antonia ar fi avut rabdare sa incheie procesul cu Vincenzo si sa clarifice astfel situatia fetitei sale. La modul in care stau lucrurile în clipa de fata, creatorul de moda crede ca Alex si Antonia dau dovada de ipocrizie. Velea vorbeste, insa, despre un singur lucru: despre fericire.

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies