• PRO TV
  • A tinut-o ascunsa de ochii presei pana acum. Uite cat de mult a crescut si ce frumoasa este fiica Monicai Gabor si a lui Irinel Columbeanu

A tinut-o ascunsa de ochii presei pana acum. Uite cat de mult a crescut si ce frumoasa este fiica Monicai Gabor si a lui Irinel Columbeanu

A tinut-o ascunsa de ochii presei pana acum. Uite cat de mult a crescut si ce frumoasa este fiica Monicai Gabor si a lui Irinel Columbeanu

La fel ca in fiecare an, Irinel Columbeanu si-a adus fiica in vacanta la mare. Departe de stresul si agitatia Bucurestiului, Irinel si Irina, in varsta de sapte ani, s-au relaxat intr-un resort de lux de la malul marii.

Fetita a luat primele lectii de inot si se joaca in fiecare zi alaturi de prietenii sai. Desi are doar sapte ani, Irina stie deja ce vrea sa faca atunci cand va fi mare: isi doreste sa aiba propria ei afacere, la fel ca tatal sau.

Irinel Columbeanu nu isi mai incape in piele de mandrie cand vine vorba de fiica lui, de care are grija sa nu ii lipseasca nimic. Desi crede ca Irinuca are fler de afacerista, tatal ei este hotarat sa o lase sa-si aleaga ce profesie isi va dori ea.

Daca inainte sa se nasca Irina viata lui Irinel era condimentata de cluburile de noapte in care mergea in mod regulat, acum miliardarul de la Izvorani se preocupa doar de educatia fiicei sale: o ajuta cu scoala, ii citeste povesti si o duce in parc, la joaca.

La cel mai recent eveniment de moda din statiunea Mamaia, Irina a defilat pe podium alaturi de alti 25 de copii cu varsta de pana in 14 ani si au prezentat cele mai noi colectii vestimentare ale unor branduri celebre de haine.

Cei 25 de copii, cu totii frumosi, talentati, haiosi, au participat si la concursul "Mini Miss si Mister Litoral". Pe tot parcursul serii, acesta a urmarit spectacolul din primul rand, vizibil emotionat sa isi vada fiica pe scena, iar la finalul spectacolului Irinel Columbeanu s-a alaturat celorlalti parinti, urcand pe podium langa fiica sa.

Irina a castigat titlul de Mini Miss FTV Model. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni