• PRO TV
  • Veste mare, in zi de sarbatoare

Veste mare, in zi de sarbatoare

Veste mare, in zi de sarbatoare

Frumoasei cantarete Lora se pare ca i s-a indeplinit cea mai mare dorinta, aceea de a avea un copil. Dupa un concert sustinut intr-un local de lux din Mamaia, vedeta a facut o declaratie care starneste multe semne de intrebare.

Artista s-a ferit sa dea detalii despre posibilitatea de a avea un bebelus, mai ales ca imaginile arata ca are un corp perfect si nu pare sa fi luat deloc in greutate. Pe de alta parte, momentul ar fi perfect: anul trecut, in iulie, blonda a suferit o operatie dificila pe colul uterin, in urma careia doctorii i-au spus ca nu poate ramane gravida un an de zile. Iar anul tocmai s-a implinit.

 Lora si sotul ei, actorul Dan Badea, sunt topiti dupa copii. Cantareata a facut voci pentru filme de desene animate si a ajutat de-a lungul timpului mai multi micuti fara posibilitati materiale, dar nu a reusit sa aiba propriul ei copil. Pana acum, desi sunt impreuna de patru ani, Lora si Dan Badea au fost nevoiti sa se multumeasca doar cu un simpatic catelus. 

Motivele au fost in principal de natura medicala: pe langa operatia suferita in 2013, cantareata a avut si alte probleme de sanatate. La un moment dat, incepuse sa ia in considerare chiar varianta adoptiei, mai ales ca si mama ei a fost infiata. In clipa de fata, se pare insa ca Lora e hotarata sa aiba un copil pe cale naturala.

Si, de obicei, cand frumoasa blonda isi pune ceva in cap, ii iese. Se stie ca ea a fost cea care l-a cerut pe sotul ei in casatorie si ca e foarte ambitioasa si cand vine vorba de silueta: face tot timpul sport si are mare grija la ce mananca, evitand, de pilda, orice fel de carne in afara de peste.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni